29 abr 2011

Luis Campo Vidal recrea l'especulació immobiliària a 'Barcelona Zona Cero'

Luis Campo Vidal.
El barri de Ciutat Vella de Barcelona està a punt de viure una gran transformació. Alguns empresaris, polítics i homes influents de la ciutat són conscients del seu potencial econòmic i no volen deixar-lo escapar. Això sí, abans han de superar alguns "petits inconvenients". Ni més ni menys que fer fora certs veïns i comerços del districte, una part dels quals immigrants i prostitutes. Per aconseguir-ho, tramen des de fa mesos el que està cridat a convertir-se en un dels pitjors casos d'especulació i mobbing immobiliari de la capital. Malgrat la retorçuda situació, confien que tot passi desapercebut, com per casualitat.
Un dels principals esculls és la regidora del barri, la magrebina Naima Dati. Amb el poder que els concedeixen els diners i la política, estan disposats a perseguir-la i assetjar-la perquè dimiteixi del càrrec i així trobar el terreny aplanat. Amb el que no compten és amb la seua perseverança, ni que contracti la investigadora privada Alexia Hurtado, una dona intel·ligent, intuïtiva i valenta. Ella és la protagonista de la novel·la Barcelona Zona Cero (Flamma Editorial), de Luis Campo Vidal (Camporrells), la tercera entrega de la saga creada per aquest empresari de la comunicació, germà del periodista Manuel Campo Vidal. Una trama que recorda el cas de l'hotel Palau, encara que ell l'havia escrit prèviament. "Estant l'obra entregada, vaig haver de refer-ne algunes parts perquè no semblés una còpia, quan en realitat l'havia escrit abans", confessa.
La trama també enllaça amb personatges de les seues anteriors novel·les, Robatori al Museu Dalí i Alexia i els magnats de la comunicació. I ja està pensant en la quarta entrega. Demà les presentarà les tres a la llibreria Caselles, en un acte que comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Montse Parra.

Fuente: Segre

No hay comentarios:

Publicar un comentario